Dostava in plačilo

Možnosti plačil v spletni trgovini

Plačilo po predračunu
Pri plačilu po predračunu se Vam izpiše predračun in vzorec položnice za plačilo. Položnico lahko plačate preko spletne banke, na banki ali na pošti. Metoda plačila preko spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najvarnejša in najhitrejša in je zato tudi najbolj zaželena. S plačilom počakajte, da Vaše naročilo preide v stanje "V obdelavi". Po opravljenem plačilu lahko pošljete potrdilo o plačilu. Tako omogočite hitrejšo obravnavo Vašega naročila.

 
SI56 0311 6100 0689 728, odprt pri SKB d.d. 


Plačilo po povzetju

Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu in držijo, če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.

Naše pakete dostavlja dostavna služba GLS (General Logistics Systems, logistične storitve, d.o.o.). Pri naročilu s plačilom po povzetju ne nastanejo nobeni dodatni stroški. Plačilo kurirju je možno z gotovino ali plačilno kartico.

V kolikor se z kurirjem GLS dogovorite da Vam paket pusti v poslovalnici Petrol, si Petrol obračuna dodatne stroške za vročanje paketov v višini 0.45€ na paket oziroma 1.05€ za paket z odkupnino. Znesek velja za vsak posamezni paket!


Plačilo s plačilno oziroma kreditno kartico

Možno je plačilo s plačilno oz. kreditno kartico (MasterCard® in Visa). 


Plačilo ob osebnem prevzemu

Naročilo plačate ob prevzemu na naši upravi z gotovino in z kartico. Po obravnavi naročila Vam pošljemo sporočilo ali pa Vas pokličemo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago.

Dobavni rok

Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli sporočilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. V sporočilu naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z Vašim naročilom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z Vami dogovorili o dobavnem roku. SPEKTER, d.o.o. lahko v času do izdaje obvestila, da je naročilo "V obdelavi", naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.


Dostava

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner.  Vsa naročila opravljena do 11. ure bodo odpremljena še isti ali naslednji dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Tranzitni čas ne vključuje sobote, nedelje in praznikov. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije  in Avstrije (za drugačen dogovor nas prosimo povprašajte). V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave.

Dostava se vrši v po dogovoru s šoferjem GLS zato priporočamo, da ob naročilu navedete telefonsko številko, na katero ste vedno dosegljivi (npr. Vaš GSM), saj Vas bo šofer poklical da se dogovorite za uro in kraj dostave. Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi na naši upravi (plačilo z gotovino in z kartico).

Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila.

V primeru, da zaloga poide, Vas bomo o tem nemudoma obvestili in Vam predstavili ostalo ponudbo ali Vam sporočili dobavni rok za naročene artikle. Upravitelj spletne trgovine ‘kupibarve.si’ si pridržuje pravico do zavrnitve naročenega blaga po lastni presoji.

Osebni prevzem

  • Spekter d.o.o. Ložnica pri Žalcu 52a, 3310 Žalec
  • Spekter d.o.o. PE Pirh Barve-Laki, Matičkova ulica 27, 2000 Maribor


Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na vrednost naročila.

Vrednost naročila 0 – 200 EUR = 4,5 EUR.

Nad 200 EUR = brezplačno.

Pri pošiljanju stenskih in fasadnih barv ki jih pošljemo v 10L ali 15L vedrih se poštnina obračunava 4.5€ za prvo vedro in 3.66€ za vsako naslednje vedro. Takšni paketi tudi izključujejo brezplačno poštnino nad vsemi zneski (200€ ali karkoli je v trenutku naročila v akciji)

Strošek pošiljanja v Avstrijo je 12,20€ (Versandkosten nach Österreich: 12,