MOTIP SPRAYPLAST AEROSOL

Hitro spremenite izgled površine s pomočjo  SPRAYPLAST odstranljivega spreja. Po svoji želji in zelo enostavno lahko na primer spremenite izgled vaših kolesnih obročev, drugih delov avtomobila in ostalih površin. Če vam barva ne bo več všeč, lahko enostavno odlepite oz. odstranite film, ki je bil nanešen.

 

SPRAYPLAST ni uporaben samo za vaše kolesne obroče, ampak ga lahko nanesete tudi na vse ostale kovinske površine, vse 2K barve, trdo plastiko, ki se lahko barva in tudi na steklo. Tudi barvanje večjih površin ( npr. večji deli avtomobila ) je mogoče, če nanesete dovolj debel sloj filma.

 

Odvisno od velikosti in oblike kolesnega obroča, je lahko vsebina ene pločevinke dovolj za obdelavo obeh kolesnih obročev. Set pakiranja vsebuje 2 pločevinki aerosola 400Ml in dodatno nastavljivo šobo za barvanje širših površin ter par rokavic.

 

NASVET : Nanešena folija ( film ) se lahko prebarva, potem ko se posuši - kljub temu se lahko enostavno odlepi / odstrani, zato je primerna za res raznoliko uporabo in različne namene.

Varnostni list

MOTIP SPRAYPLAST AEROSOL
Mera:
Barva:Spletna cena:
Redna cena:
Vaš prihranek: