REMONTIX PIŠTOLSKA PuR PENA Z NIZKO EKSPANZIJO

Opis:

  • Enokomponentna poliuretanska pena Remontix za takojšnjo uporabo s pištolo za različna področja gradnje, npr. nameščanje okenskih in vratnih okvirjev, zatesnjevanje spojev in prebojev ter toplotno in zvočno izolacijo. 


  • Zagotavlja dobre rezultate vse leto. Nizek tlak pri strjevanju in minimalna naknadno raztezanje preprečujeta deformacijo gradbenih elementov. Zagotavlja dober oprijem na večini materialov, kot so les, beton, kamen, mavec, kovina, PVC in polistiren.

   

Področja uporabe:

  • Tesnenje in povezovanje spojev (vključno s spoji, občutljivimi na pritisk). Nameščanje okenskih in vratnih okvirjev. Izolacija prebojev. Zatesnjevanje plošč za toplotno in zvočno izolacijo. Zmanjševanje vpliva toplotnega mostu.

 

Navodila za nanašanje:

  • Temperatura zraka med uporabo: od -10°C do +30 °C. Temperatura pločevinke med uporabo: od +5 °C do +25 °C,najboljši rezultati pri +20 °C. S površin odstranite prah, nepritrjene delcein mast. Suho podlago navlažite, da zagotovite boljše rezultate. Sosednje površine zaščitite s papirjem, plastično folijo ali drugim ustreznim materialom. Pločevinko vsaj 20-krat močno stresite. Pločevinko s peno držite v navpičnem položaju. Medtem ko ročaj pištole z eno roko vrtite v smeri pločevinke, pločevinko z drugo roko vrtite v nasprotni smeri. 


  • Pri privijanju pločevinke pištola ne sme biti usmerjena v druge osebe. Pločevinke na pištolo ni dovoljeno priviti z navzdol usmerjenim ventilom ali z vrtenjem pištole na pločevinki. Pločevinko obrnite na glavo in začnite z nanašanjem. Količino nanosa lahko prilagajate s sprožilcem pištole. 


Pri nanašanju pene v plasteh vsako plast nekoliko navlažite. Nestrjeno peno je mogoče odstraniti z acetonom, strjeno peno pa mehansko. 

REMONTIX PIŠTOLSKA PuR PENA Z NIZKO EKSPANZIJO
Spletna cena:
Redna cena:
Vaš prihranek: