REMONTIX PIŠTOLSKA MONTAŽNA PuR PENA

Opis:

  • Enokomponentna poliuretanska pena Remontix za takojšnjo uporabo s pištolo za različna področja gradnje, npr. zatesnjevanje spojev in prebojev, nameščanje okenskih in vratnih okvirjev ter toplotno in zvočno izolacijo. 


  • Visok izkoristek vam omogoča, da z eno pločevinko opravite več dela. Nizek tlak pri strjevanju in zmerno naknadno raztezanje preprečujeta deformacijo gradbenih elementov. Zagotavlja dober oprijem na večini materialov, kot so les, beton, kamen, mavec, kovina, PVC in polistiren.

   

Področja uporabe:

  • Nameščanje okenskih in vratnih okvirjev. Zatesnjevanje plošč za toplotno in zvočno izolacijo. Izolacija prebojev. Zatesnjevanje in povezovanje spojev. 
  • Zmanjševanje vpliva toplotnega mostu.

 

Navodila za nanašanje:

  • Temperatura zraka med uporabo: od +5 °C do +30 °C, najboljši rezultati pri +20 °C. Temperatura pločevinke med uporabo: od +5 °C do +35 °C, najboljši rezultati pri +20 °C. S površin odstranite prah, nepritrjene delce in mast. Suho podlago navlažite, da zagotovite boljše rezultate. Sosednje površine zaščitite s papirjem, plastično folijo ali drugim ustreznim materialom. Pločevinko vsaj 20-krat močno stresite. 


  • Pločevinko s peno držite v navpičnem položaju. Medtem ko ročaj pištole z eno roko vrtite v smeri pločevinke, pločevinko z drugo roko vrtite v nasprotni smeri. Pri privijanju pločevinke pištola ne sme biti usmerjena v druge osebe. Pločevinke na pištolo ni dovoljeno priviti z navzdol usmerjenim ventilom ali z vrtenjem pištole na pločevinki. Pločevinko obrnite na glavo in začnite z nanašanjem. Količino nanosa lahko prilagajate s sprožilcem pištole. 


Pri nanašanju pene v plasteh vsako plast nekoliko navlažite.

REMONTIX PIŠTOLSKA MONTAŽNA PuR PENA
Spletna cena:
Redna cena:
Vaš prihranek: