REMONTIX PuR PENA ZA LEPLJENJE EPS PLOŠČ

Opis:

  • Enokomponentno poliuretansko lepilo Remontix za pištolo za različna notranja in zunanja gradbena dela. Uporabljate ga lahko vse leto, medtem ko najboljše rezultate zagotavlja pri temperaturah od -5°C do +30 °C.


  • Lepilo nudi odlično oprijemljivost in toplotno izolativnost, nizek tlak pri strjevanju in majhno naknadno raztezanje. Zagotavlja dober oprijem na večini materialov, kot so polistiren, mavčne plošče, les, beton, kamen, kovina in PVC.

   

Navodila za nanašanje:

  • S površin odstranite prah, nepritrjene delce in mast. Suho podlago navlažite, da zagotovite boljše rezultate. Temperatura zraka med uporabo: od -5 °C do +30 °C, najboljši rezultati pri +20 °C. 


  • Temperatura pločevinke med uporabo: od +5 °C do +25 °C, najboljši rezultati pri +20 °C. Pločevinko vsaj 20-krat močno stresite. Pločevinko s peno držite v navpičnem položaju. Medtem ko ročaj pištole z eno roko vrtite v smeri pločevinke, pločevinko z drugo roko vrtite v nasprotni smeri. 


  • Pločevinke na pištolo ni dovoljeno priviti z navzdol usmerjenim ventilom ali z vrtenjem pištole na pločevinki. Količino nanosa lahko prilagajate s sprožilcem pištole.

 

Navodila za lepljenje izolacijskih plošč in notranjih zaključnih plošč:

  • Lepilo nanesite v enakomernem izlivu vzporedno s stranicami plošče (3–4 cm od roba), en nanos pa v sredini vzporedno z najdaljšo stranico (do 25 cm med nanosi lepila). Po nanosu lepila na ploščo počakajte 2–3 minute, nato ploščo pritisnite ob steno. Poravnavo nameščene plošče je mogoče prilagajati do 5 minut.

   

Pritrjevanje okenskih polic:

  • Pred pritrjevanjem okenske police mora biti osnovna površina ravna. Okensko polico je treba podpreti z distančniki, saj se penauporablja samo kot lepilo. Lepilo nanesite na osnovno povRšino 3–4 cm od roba. Okensko polico je treba pritrditi z utežmi, dokler se lepilo ne strdi.

   

Lepljenje gradbenih blokov:

  • Lepilo je mogoče uporabiti za nenosilne notranje zidove. Lepilo oblikuje tanko lepljivo plast. Ko se lepilo razporedi po površini, kamnite površine takoj pritisnite skupaj. Lepilo je treba nanesti na navpične in vodoravne površine. 
REMONTIX PuR PENA ZA LEPLJENJE EPS PLOŠČ
Spletna cena:
Redna cena:
Vaš prihranek: