MOTIP KIT PRESTO

Poliester kit:

Univerzalni 2K poliestrski kit za izravnavanje nepravilnosti na površinah iz kovine, aluminija, lesa, betona in poliestra. Poliester Kit je elastičen in se zelo enostavno brusi. Premaže se lahko z vsemi lakirnimi sistemi in je odporen na kemikalije in vremenske vplive. MoTip Poliestrski kit se lahko nanaša v slojih debelih do 2 centimetra.


Kit z vlakni:

2K kit s steklenimi vlakni in specialnimi polnili za zapolnitev lukenj na površinah iz jekla, aluminija, lesa, betona in poliestra. Kit z vlakni se enostavno brusi in ima odlične polnilne sposobnosti. Kit z vlakni ima visoko odpornost proti udarcem, premaže se lahko z vsemi lakirnimi sistemi, je odporen na kemikalije in vremenske vplive. 


Alu kit:

2K metalni kit za izravnavo nepravilnosti na površinah iz kovine, aluminija, lesa, betona in poliestra. Zaradi posebnih aluminijskih pigmentov, se zelo lepo nanaša in raztegne po površini, zato je idealen za obdelavo večjih površin. Je elastičen in enostavno se brusi. Premaže se lahko z vsemi lakirnimi sistemi in je odporen na kemikalije in vremenske vplive.

MOTIP KIT PRESTO
Mera:
Barva:Spletna cena:
Redna cena:
Vaš prihranek: