Kako za vedno zmagati v boju proti plesni!

Težave s plesnijo?

TEŽAVE S PLESNIJO – pogost problem v starejših hišah, vlažnih ali premalo zračenih stanovanjih je pojav plesni na zidu. Le-ta je nezaželena tako iz zdravstvenega, kot tudi estetskega vidika. Takojšnja sanacija prizadetih površin je nujno potrebna.


Proces odstranjevanja plesni


  1. Za odstranitev že prisotne plesni priporočamo uporabo BEKAMENT SANICID ODSTRANJEVALCA PLESNI, s katerim premažemo okužena mesta. Pomembno je, da poleg okuženega mesta premažemo še njegovo okolico, kjer se plesen nahaja, saj le s tem zagotovimo trajno rešitev. Ko se stena posuši, odstranjevanje plesni poteka še mehansko. Pri tem ne pozabite na zaščito telesa, rok, ust in oči (priporočamo uporabo maske in rokavic).
  2. Za preventivo in dolgotrajnejšo zaščito priporočamo še dodatek barvi v obliki zaščitnega sredstva, BEKAMENT POLICID DODATEK ZA PREPREČEVANJE PLESNI. Ta vsebuje biocidno sredstvo, ki se počasi sprošča na površini filma in tako preprečuje rast plesni in alg.


 


Kot kombinacijo pobarvanja prostora in dolgotrajne zaščite pred plesnijo, vam priporočamo BEKAMENT POL PROTECT. To je disperzijska barva z učinkovito zaščito proti zatohlosti in plesnivosti sten, ki bo vaš dom obvarovala pred rastjo plesni na površinah. S svojo visoko kakovostno formulo zagotavlja dolgotrajno zaščito pred plesnijo in vlago.


 


To je naš izbor produktov za odstranjevanje plesni:


  • BK – SANICID (tekoče biocidno sredstvo za uničenje zidnih alg in plesni) – Naroči tukaj.
  • BK – POLICID (tekoče biocidno sredstvo kot preventivni dodatek notranjim disperzijskim barvam) – Naroči tukaj.
  • BK – POL PROTECT (disperzijska barva z učinkovito zaščito proti zatohlosti in plesnivosti sten) – Naroči tukaj.Zagotovite si varno in brezskrbno okolje z izdelki Bekament – vaš dom si zasluži biti brez te nadležne težave!

Sorodni članki:

Blagovne znamke