TOP 5 barv za les na vodni osnovi

V tokratnem blogu predstavljamo TOP 5 barv za les na vodni osnovi, ki ji lahko brez problema uporabljamo za vse lesene dele v notranjih bivalnih prostorih.


Zakaj barve za les na vodni osnovi?

  • nimajo vonja
  • se nam hitro posušijo
  • so dobro prekrivne
  • izbiramo jih lahko v izbranem tonu
  • čopiče in valjčke lahko operemo z vodo
PRED BARVANJEM BODITE POZORNI!
Podlaga naj bo čista, brez prahu in predvsem suha (ne pozabite na rahlo brušenje)

 

No, da ne dolgovezimo – to je TOP 5 barv za les na vodni osnovi:


 

1. SIKKENS RUBBOL BL VENTURA SATIN

Odlična barva na vodni osnovi za vsa okna. Ima satenast izgled in je enostavna za obdelavo. Barva ima dobro pokrivnost, regulira vlažnost v lesu in je primerna tudi za zunanjo uporabo, saj je odporna na vse vremenske vplive. Je visoko elastična poleg tega pa ima izjemno belino in ne porumeni.

Poraba: 1l barve za 12m2

Pokaži več

 2. PNZ SILIKATNO KREDNA BARVA

Te kredne barve za les na vodni osnovi so primerne za kreativno oblikovanje v zaprtih prostorih. Barva temelji na mineralnih surovinah in je nadvse varna za ljudi in okolje. Uporabljamo jo lahko na: lesu, glini, opeki, betonu, tapetah ...

Poraba: 0,75l barve za 7m2 

Pokaži več
3. DULUX RAPIDRY

Univerzalen premaz na vodni osnovi visoke kvalitete s polmat izgledom. Barva se odlično razliva po površini in vrhunsko prekriva. Je tudi toplotno odporna do temperature 90 °C zato lahko brez problema barvamo tudi radiatorje in podobno.

Poraba: 0,7l barve za 10m2

Pokaži več

 4. SIKKENS CETOL WETTERSCHUTZ FARBE

Elastičen, polmat, pokrivni lesni premaz, ki diha in ga je mogoče redčiti z vodo. Izdelek dobro premešajte  in ga nanašajte s čopičem ali valjčkom - lahko pa se tudi brizga

Poraba: 1l barve za 11m2

Pokaži več

 5. BEKAMENT BK – AQUA EMAJL

Barva na vodni osnovi, primerna za dekoracijo in zaščito lesa v notranjih prostorih. Lahko jo uporabljamo tudi zunaj. Primerna je za: okna, vrata in notranjo pohištvo. Kakovostna smola ponuja zaščito proti vlagi in ostalimi vplivi.

Poraba: 0,65l barve za 9m2

Pokaži več

 

Za več informacij in za pomoč pri izboru ustreznega izdelka nas lahko kontaktirate na: info@kupibarve.si ali na telefonsko številko 051 666 331.

Sorodni članki:

Blagovne znamke