Zakaj mešalnica barv kupibarve.si?

Naša mešalnica barv je najboljša izbira za vaše potrebe. S svojo vrhunsko tehnologijo omogočamo enostavno in učinkovito pripravo pravilne barvne mešanice. Ne tvegajte napak in izgubljanja dragocenega časa z iskanjem drugih mešalnic barv. Obe, mešalnica barv Maribor in Žalec zagotavljata natančno mešanje barv in dosledne rezultate.

Potrebujete barvo, vendar želite nekaj posebnega?

Ni problema! Obiščite našo poslovalnico v Žalcu ali v Mariboru, kjer vam bodo naši specializirani koloristi iz mešalnice barv pomagali pri izbiri pravega odtenka za vaše potrebe in nato zmešali želeno barvo v naši mešalnici barv.

 

 Vir: Spekter Žalec

Morda se vam zastavi vprašanje: Zakaj bi izbral posebno mešanje, če lahko kupim že vnaprej pripravljene odtenke?

Res je, vendar če si želite nekaj posebnega, kot je posebna niansa barve ali pa točno enak odtenek, ki ste ga že uporabljali, potem veste, kje nas najdete.


 Vir: Spekter Žalec

Zakaj torej naša mešalnica barv?

  • Če ste na primer naleteli na majhne poškodbe na vašem jeklenem konjičku in potrebujete enak odtenek za popravilo teh poškodb, vam lahko praktično takoj zmešamo točno barvo vašega avtomobila!

 

Vir: Spekter Žalec

  • Če še niste prepričani, katero barvo bi izbrali za vaš bivalni prostor, ni problema! Iz naše mešalnice barv imamo za vas več kot 15 barvnih kart, skupno več kot 20.000 odtenkov. Dovolite si izbrati svoj odtenek, da vas bodo stene v vašem prostoru pomirile, obnovljeno fasado pa bodo občudovali sosedi.
  • Za vse industrijske obrate s področja lesnega pohištva, oken in vrat pripravimo tudi lastne recepture v izjemno širokem spektru nians. Si želite okna v čisto svojem odtenku? Dobrodošli!
  • Morda želite drugačno barvo kuhinje? Je ta še v izdelavi? Vabljeni, da si izberete odtenek, ki bo dodal piko na i vaši celoti.
  • Zaradi vrhunske strokovne podkovanosti naših koloristov in predvsem prijaznega ter osebnega pristopa k reševanju vaših barvnih dilem, lahko zaupate našim storitvam.


Vir: Spekter Žalec

Zdaj veste, da zmešamo veliko različnih odtenkov. Oglasite se v naši poslovalnici na Matičkovi ulici 27 v Mariboru ali na Ložnici pri Žalcu 52a, kjer vam bodo na pomoč priskočili naši specialisti za barve št. 1!

Imate vprašanja ali ste v dilemi glede barve? Ne skrbite, kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali. Pokličite nas na 02 460 41 20 / 051 666 331 ali nam pišite na info@kupibarve.si.

---------------------------------

Od 13. 2. do 18. 2. 2024 lahko izkoristiš dodatni enkratni 5% popust na celoten nakup!

Ob zaključku nakupa uporabi kupon:   MESALNICA5 

Sorodni članki:

Blagovne znamke