DULUX RAPIDRY SATIN

Visokokakovosten premaz na vodni osnovi visoke kvalitete za les in kovinske površine z satenastim polmat izgledom. Barva se hitro suši, ima minimalen vonj, je odlično se razliva in prekriva. Dolgotrajni je odporna na temperature do 90 ° C, zato ga je mogoče uporabiti tudi za premaz grelnih elementov.

Priprava površine: Očistite površino in z nje odstranite rjo in vse premaze, ki vsebujejo apno ali lepil, poškodovane sloje prejšnjih premazov in vse ostalo, ki lahko oslabi oprijem premaza (maščobne madeže, plesni). Površina mora biti homogena, čista in suha. S primernim kitom zravnajte vse neravnine. Nove površine je treba najprej premazati z zaščitno temeljno barvo za les in kovino (Supralux Univerzal Aqua temeljni premaz za les in kovino na osnovi vode). Grelne elemente premažite šele ko so popolnoma ohlajeni.

Nanos: Najboljši rezultati bodo doseženi z uporabo valja za lakrinanje ali čopiča. Pri uporabi valja ali čopiča barve ne razredčiti. Pri nanosi barve z razprševanjem je priporočljivo barvo razredčiti. Pred uporabo barvo dobro premešajte. Uporabljajte samo v dobro prezračenih prostorih. Nanesite 2 sloja v intervalih 6 ur med posameznimi premazi. Uporabite pri temperaturah nad + 8 ° C in vlažnosti manj kot 85%. Po končanem delu operite orodje s čisto vodo. Pred čiščenjem krtače ali valja odstranite čim več barve. Vse okoliške površine pokrijte z zaščitno folijo ali trakom. Po sušenju je barvo težko odstraniti, evenutelno onesnaženje takoj operite.

Tehnični podatki: barvna paleta z več kot 21.000 odtenki. Poraba: do 14 m2/l. Za več informacij glejte Tehnični list. Opozorilo: Reklamacija odtenka se bo priznala le, če je bil pred barvanjem napravljen preizkusni premaz.

Odstranjevanje: Prazna embalaža z vsemi ostanki izdelka odložite na mesto, ki ga je občina predvidila za odlaganje nevarnih odpadkov ali predajte na osebi, ke je pooblaščena za ravnanje z nevarnimi odpadki. Ne uporabljajte praznih posod za shranjevanje hrane.

Pogoji skladiščenja in transporta: Hranite na suhem mestu, v zaprti originalni embalaži pri temperaturi +5 do + 30 °C. Pri temperaturah pod temperaturo zmrzovanja lahko pride do degradacije produkta. Identifikacijski podatki izdelka in datum uporabe so navedeni na embalaži.


Povezava do kolekcije barv: https://www.dulux.hu/hu/szinpaletta/h_white?product=2954&fl-stickey=1&hue-auto-load=1

DULUX RAPIDRY SATIN
Mera:
Barva:


Spletna cena:
Redna cena:
Vaš prihranek: